Dzień dobry nazywam się Grzesio i zbieram znaczki
Grzechu Grzechu Grzechu... spoko żeby nie było Ci przykro też napiszę parę słów o sobie
Mam na imię Szymon i studiuję z Grzechem na roku:)Poza tym jestem waszym szefem i macie mnie słuchać
Oj Oj jestem Szymon i jestem strasznie wazny
Tak jak widac studiujemy razem z Czarnym, nasz kierunek to chemia i ja osobiscie lubie to co robie
Pozatym lubie obejrzec dobry film i zmarnowac duzo czasu siedzac przed kompem no a najwazniejsze dla mnie to usiasc w wolny wieczor ze znajomymi przy piwku i usmac sie z glupot do lez
LoL
Jestem Michał wiem już czemu lech, ale to wcale nie tak, jestem przeciwny i w ogÓle.
Studiuje...studiowałęm na WSM'ie w warszawie, informatyke, ale mi się nie chce strasznie
bo nic ciekawego tam nie uczą, więc po 3 semestrach, i 4 olanym, zmieniam kierunek od października. Mam swą firme. w sumie jakby nie BW to bym nie miał co robić przy kompie. aaa no i mam świetną lalke:)
EDIT:)
nauczony z forum BW zrobie editka:P
ja mam od 15 lat papiery na to:P więc błędy robie jak chce, i dobrze mi z tym
Ostatnio edytowany przez Kaczek69 (2008-04-27 21:28:48)
Gość
Siema
Sem ja Gonzor . Mam na imię Arek i jestem z Wrocławia miasta studentów:]. Nie studiuje bo już za stary jestem :] Pozdrawiam wszystkich
Użytkownik
Elo Elo witam wszystkich mam na imię Maciek wtrącę tylko że to ja jestem pewnie najmłodszy bo chodzę do 3 gimnazjum...
We wtorek i środę mam egzamin ... lubię browary i Manchester United
P
Cześć!
Jestem Iza (a to ci zaskoczenie?!) i jestem z Torunia.
Lubię moherowe berety i dawać na tacę Pracuję w w wysokodochodowej służbie zdrowia jako fizjoterapeutka/masażystka dlatego muszę ciągnąć na 2 etaty ;/
Moi rówieśnicy właśnie piszą magisterki a ja mam dopiero zamiar zacząć od października przygodę z Poznaniem no chyba że wpakuję się w w rychłe małżeństwo i utonę w pampersach i domowym kurowaniu;)))
Pozdrawiam wszystkich!
kooo ko koooo
Witam, mam na imię Monika. Mieszkam w małej podwarszawskiej miejscowości, w Warszawie natomiast studiuję- jestem na drugim roku psychologii i na pierwszym politologii. Takie ambitne ze mnie dziewczę Poza tym.. trenuję siatkówkę w AZS-ie i jak nie ma mnie długo wieczorem w grze, to znaczy, że albo mam przedłużony trening, albo mecz.
P.S.
Ze względu na to, że rzuciło mi się w oczy stwierdzenie "mam świetną lalkę" postanowiłam uważnie przyjrzeć się wypowiedzi kolegi Kaczka.
Ad. 1 --> W ogóle piszemy przez "ó", a nie "u"
Ad. 2 --> Taki duży chłopczyk, a jeszcze się lalkami bawi..
P.S. 2
Mam nadzieję, nie uraziłam klanowicza Kaczka, wyczulona jestem ino na literówki