#1 2008-04-14 19:58:47

Rzeznik22

Administrator

Punktów :   

Pare Slow o nas:)

No to niech ja bede pierwszy:)
Jestem Grzesiek Jestem z Koszalina ale studiuje w Poznaniu
Jestem bardzo niesmialy wiec bardziej rozkrece sie pozniej:P

#2 2008-04-15 08:32:21

C2arny

Administrator

Punktów :   

Re: Pare Slow o nas:)

Dzień dobry nazywam się Grzesio i zbieram znaczki
Grzechu Grzechu Grzechu... spoko żeby nie było Ci przykro też napiszę parę słów o sobie

Mam na imię Szymon i studiuję z Grzechem na roku:)Poza tym jestem waszym szefem i macie mnie słuchać

#3 2008-04-15 18:05:42

Rzeznik22

Administrator

Punktów :   

Oj Oj jestem Szymon i jestem strasznie wazny
Tak jak widac studiujemy razem z Czarnym, nasz kierunek to chemia i ja osobiscie lubie to co robie
Pozatym lubie obejrzec dobry film i zmarnowac duzo czasu siedzac przed kompem no a najwazniejsze dla mnie to usiasc w wolny wieczor ze znajomymi przy piwku i usmac sie z glupot do lez

#4 2008-04-15 20:26:34

Kaczek69

Nowy użytkownik

Punktów :   

LoL
Jestem Michał wiem już czemu lech, ale to wcale nie tak, jestem przeciwny i w ogÓle.
Studiuje...studiowałęm na WSM'ie w warszawie, informatyke, ale mi się nie chce strasznie bo nic ciekawego tam nie uczą, więc po 3 semestrach, i 4 olanym, zmieniam kierunek od października. Mam swą firme. w sumie jakby nie BW to bym nie miał co robić przy kompie. aaa no i mam świetną lalke:)

EDIT:)

nauczony z forum BW zrobie editka:P

ja mam od 15 lat papiery na to:P więc błędy robie jak chce, i dobrze mi z tym

Ostatnio edytowany przez Kaczek69 (2008-04-27 21:28:48)

#5 2008-04-15 20:53:40

Gonzor

Gość

Siema
Sem ja Gonzor . Mam na imię Arek i jestem z Wrocławia miasta studentów:]. Nie studiuje bo już za stary jestem :] Pozdrawiam wszystkich

#6 2008-04-15 23:16:06

arbuz

Administrator

Punktów :   

Hi:)
Rafał student na Uniwersytecie Przyrodniczym w Poznaniu (dawna AR)

Ostatnio edytowany przez arbuz (2008-04-15 23:16:35)

#7 2008-04-16 08:14:45

LaoK

Użytkownik

Punktów :   

czesc wszystkim

Krzysiek z Gdyni, obecnie pracuje dla Norwegow w Chinach (podobno rasa ssakow wlasnie stamtad pochodzi )
studia juz dawno za mna ale lubie powampirzyc na BW

pozdrawiam

Lao K

#8 2008-04-16 14:24:05

Namina

Nowy użytkownik

Punktów :   

Ja jestem Paweł z Podkarpacia(miejscowości nie podam, bo i tak nikt nie znaXD). Jestem chyba najmłodszy z tej grupy, bo jestem w technikum. Ucze sie informatyki i bardzo to lubie:D

#9 2008-04-19 14:23:57

golob

Nowy użytkownik

Punktów :   

cześć , ja już studia skończyłem 2 lata temu ale jeszcze sie nie obroniłem (przeszkadza mi obecnie BW ;P)
, obecnie mieszkam w małej miejscowości pod lublinem, w wolnych chwilach pije piwko za pokonanych przez Soesma ;P

#10 2008-04-19 15:56:13

Arthas

Użytkownik

Punktów :   

Siema:D Jestem Marcin. Mieszkam w centrum i chodzę do liceum w Łodzi. BW zabiera mi strasznie dużo czasu, ale lubię siedzieć przed kompem więc jakoś sobie radzę. Nara:P

#11 2008-04-19 17:29:00

Grom_HellScream

Użytkownik

Punktów :   

Elo Elo witam wszystkich mam na imię Maciek wtrącę tylko że to ja jestem pewnie najmłodszy bo chodzę do 3 gimnazjum...
We wtorek i środę mam egzamin ... lubię browary i Manchester United P

#12 2008-04-24 19:33:50

izabell01

Nowy użytkownik

Punktów :   

Cześć!
Jestem Iza (a to ci zaskoczenie?!) i jestem z Torunia.
Lubię moherowe berety i dawać na tacę Pracuję w w wysokodochodowej służbie zdrowia jako fizjoterapeutka/masażystka dlatego muszę ciągnąć na 2 etaty ;/
Moi rówieśnicy właśnie piszą magisterki a ja mam dopiero zamiar zacząć od października przygodę z Poznaniem no chyba że wpakuję się w w rychłe małżeństwo i utonę w pampersach i domowym kurowaniu;)))

Pozdrawiam wszystkich!

kooo ko koooo

Toruń przeprasza za Radio MaRyja ;]

#13 2008-04-27 19:03:55

Merideth

Nowy użytkownik

Punktów :   

Witam, mam na imię Monika. Mieszkam w małej podwarszawskiej miejscowości, w Warszawie natomiast studiuję- jestem na drugim roku psychologii i na pierwszym politologii. Takie ambitne ze mnie dziewczę Poza tym.. trenuję siatkówkę w AZS-ie i jak nie ma mnie długo wieczorem w grze, to znaczy, że albo mam przedłużony trening, albo mecz.

P.S.
Ze względu na to, że rzuciło mi się w oczy stwierdzenie "mam świetną lalkę" postanowiłam uważnie przyjrzeć się wypowiedzi kolegi Kaczka.
Ad. 1 --> W ogóle piszemy przez "ó", a nie "u"
Ad. 2 --> Taki duży chłopczyk, a jeszcze się lalkami bawi..

P.S. 2
Mam nadzieję, nie uraziłam klanowicza Kaczka, wyczulona jestem ino na literówki

"Więc nie bój się deszczu, bo ja jestem deszczem"

#14 2008-05-07 04:49:46

Modius

Nowy użytkownik

Punktów :   

Cześć,
Mam na imie Przemek, mieszkam i pracuje w Częstochowie. 29 lat. wampiry to jest to co lubie;) gralem troche w rpg wampir: maskarada -pewnie nikt nie kojarzy. teraz czytam "królowa potępionych" Anne Rice.
pozdrawiam wszystkich.

Stopka forum

RSS